21582
post-template-default,single,single-post,postid-21582,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-child-theme-ver-1.1.1,select-theme-ver-9.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,elementor-default,elementor-kit-21916
Title Image

QUIST SACRE (Pepe)

Acupuntura Girona

QUIST SACRE (Pepe)

Home de 30 anys que ve a la consulta perquè porta dos setmanes amb un quist infectat a la zona del sacre que li provoca molt de dolor i incomoditat. Està prenent antibiòtic per via oral i per via tòpica, però a diferència d’altres vegades (ja ha perdut la conta de quantes) en aquesta ocasió no hi ha manera de que supuri. Pactem en que li faré un tractament però que si en dos o tres dies no ha millorat, llavors haurà d’anar al metge perquè li obrin. Li faig un tractament senzill que consisteix en treure unes poques gotes de sang d’una zona reflexa allunyada del quist (en aquest estil d’acupuntura mai es tracta directament la zona afectada) i se’n va cap a casa.

Al dia següent em truca i em diu aquella mateixa nit el quist va a començar a supurar espontàniament, i que ell es va acabar de netejar baixant molt la pressió de la zona i podent descansar força bé. Li aconsello que vagi al metge perquè li acabi de curar bé, i el cito en 3 dies.

Al tercer dia es troba molt millor però encara nota que no ha fet net del tot, així que repetim el mateix tractament del primer dia. I el cito en una

Passats els set dies torna a venir i comenta que s’ho nota molt millor de lo que s’ho havia notat mai, totalment desinflamat i molt ben cicatritzat. Li dono l’alta.

Tags:
No Comments

Post a Comment