21481
post-template-default,single,single-post,postid-21481,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-child-theme-ver-1.1.1,select-theme-ver-9.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,elementor-default,elementor-kit-21916
Title Image

FORMIGUEIG EN EL BRAÇ (Sergi)

ACUPUNTURA BRAZO

FORMIGUEIG EN EL BRAÇ (Sergi)

Home de 53 anys amb antecedents d’infart agut de miocardi fa 4 anys i de varis episodis de pericarditis en últims dos anys, consulta per parestèsies (formigueig) al braç dret que li baixa fins als dits de la ma i cervicalgia. A més, també té problemes digestius (dolor a l’epigastri amb gasos i inflor). Un cop m’asseguro que està ben controlat pel metge de capçalera i per l’especialista i que segueix les indicacions dels facultatius prenent-se la medicació pertinent, el tracto el primer dia amb cinc agulles, durant 1 hora.

A la setmana següent em diu que el dia després es va notar una mica de molèstia però que fins ahir va estar molt bé, sense dolor ni formigueig, ni al braç ni a les cervicals. Avui sembla que els símptomes es comencen a despertar. Fem la segona sessió repetint el tractament.

A la següent setmana refereix haver estat encara millor que l’anterior no ha tingut cap dolor ni formigueig, però en canvi tot i que el malestar d’estómac també ha millorat des de l’inici del tractament, aquests dies se l’ha notat més. Fem el tractament adaptant-lo a la problemàtica digestiva.  El cito en quinze dies de cares a donar-li l’alta si tot ha anat bé.

Com que no va poder venir la setmana anterior ens veiem quan han passat tres setmanes. Dels problemes digestius està millor i al braç dret no ha tingut ni dolor ni formigueig, però ara comenta que el mateix formigueig l’ha començat a notar al braç esquerre, però en aquest cas la sensació només li arriba al colze (no als dits). Fem el tercer tractament sortint el pacient molt bé de la consulta.

Tot i que quedem per veure’ns en una setmana, per evitar que la cosa es descontroli, ens veiem quan n’han passat tres i comenta que està molt malament. El braç dret que ja no li havia tornat a molestar li torna a fer mal i a sentir el formigueig, i al braç esquerre continua amb molèsties. A més els símptomes digestius tot i que van millorar en un primer moment tornen a estar presents. Li explico la necessitat de seguir el tractament de manera regular precisament per evitar que els resultats que son acumulatius d’una sessió a l’altre no es perdin per no mantenir un ritme de sessions òptim. Ho entén. Fem el quart tractament i el cito per veure’ns, si realment es vol curar, en una setmana, no més.

Passats els set dies refereix estar molt millor. El braç dret està totalment solucionat i a l’esquerre només li ha quedat una petita sensació d’insensibilitat al dit mig. Les molèsties d’estómac han aparegut molt puntualment. El torno a citar per la setmana que ve.

Quan ens tornem a veure tot continua igual de bé, sense novetats. Així que fem el cinquè tractament pensant ja en espaiar les visites si tot continua igual.

A la següent setmana em diu que va notar com va haver un dia que va agafar fred a les cervicals i li han molestat des de llavors, juntament amb un punt proper a l’escàpula dreta. Els braços continuen bé, sense molèsties. Li faig el tractament focalitzat a les cervicals però sense deixar de banda el tractament de fons amb el que busco reequilibrar a tota la persona. Surt molt millor de la consulta.

Passada una setmana ens tornem a veure i em diu que ha millorat en un 60%, i que tot i que la molèstia a les cervicals i a l’escàpula continuen han disminuït considerablement.

A la següent setmana es troba perfecte i repetim el tractament durant dos setmanes seguides, llavors espaiem el tractament cada 15 dies, després un cop al mes i finalment li dono l’alta.

Tags:
No Comments

Post a Comment