21478
post-template-default,single,single-post,postid-21478,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-child-theme-ver-1.1.1,select-theme-ver-9.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,elementor-default,elementor-kit-21916
Title Image

ESCAPULALGIA (Carles)

acupuntura girona

ESCAPULALGIA (Carles)

Home de 35 anys amb un dolor a l’escàpula esquerre que irradia al pit (esternó), amb el que porta 2 anys, que sobretot el nota a les nits, i que requereix  d’analgèsics i antiinflamatoris (espidifen 600 mg i Nolotil de 575 mg) per poder descansar. A la primera sessió utilitzo dos agulles i li col·loco dos ventoses a l’esquena.

A la següent setmana em diu que durant la nit del dia que el vaig punxar va haver de prendre medicació perquè li va fer bastant de mal, però que a partir del dia següent la millora ha anat augmentant. Si el dolor que ha tingut durant aquests dos anys el situem en un 10, avui es de 3, es a dir una millora molt significativa. Tornem a fer el mateix tractament.

A la segona setmana em comenta que només li ha molestat una mica en algun moment  puntual, en el que ha estat molt relaxat i que pràcticament no ha hagut de prendre medicació. A més la sensació dolorosa al pit ha desaparegut completament. El cito en dos setmanes, passades les quals refereix trobar-se perfectament, i li dono l’alta.

Tags:
No Comments

Post a Comment